maandag 1 maart 2010

maartse maandag

En maart begint meteen goed met een echte voorjaarsdag.
Vanmorgen samen ontbijten met het zonnetje in de kamer terwijl we buiten de vogeltjes konden horen. We wonen midden in de stad, onze tuin grenst aan het spoor waar zo ieder kwartier een tram langs komt, en toch is het zo vredig met stilte en vogelgezang op de achtergrond.
Natuurlijk gingen we samen ook weer boodschappen doen, het vullen van de voorraadkast voor de week.En geen morgen zonder boekjes lezen.De ene kat zit klaar om naar buiten te glippen als de kans zich voordoet. En de ander ligt totaal ontspannen in de vensterbank in de zon.
En straks gaan we naar buiten, dan wandelen we naar het postkantoor en via de drogist weer terug. De drogist is hard nodig, want op mysterieuze wijze zijn bij het verhuizen het nagelschaartje, nagelvijl en pincet verdwenen.
Dus we gaan nog even lekker van het zonnetje en het beginnend voorjaar genieten.

4 opmerkingen:

 1. Het is zeker heerlijk weer ineens! Hopelijk is dit het begin van de lente en is het nu, na sneeuw en regen, eindleijk klaar met al die nattigheid.

  Zo, de goulash staat te pruttelen, dan ga ik nu weer verder met het kastje voor op Marijns kamer schuren. daar heb ik zoooo geen zin in :S (het is rot, maar het mot, zei mijn moeder dan altijd. Haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Ruthy: Ha ha ik had een oma die altijd dit soort spreuken had zoals, stel nooit uit tot morgen, wat je ook vandaag kunt doen! En daar denk ik toch heeeeeel anders over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook heerlijk gewandeld en gefietst en weer even kracht opgedaan van de zon :-D Man wat kan je daar aan toe zijn he !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zaaaaaaaaaaalig hé die eerste zonnestralen ... enkel jammer van't stof dat je nu overvloedig ziet liggen :-):-)
  Hier zijn de kids momenteel in de tuin aan 't ravotten ... ik wacht dus nog enkele uurtjes alvoor ik een nieuw wasje draai ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails