zaterdag 27 maart 2010

eerste schoentjes en nog meer waterpokken

Natuurlijk had kleine puk vandaag nog meer vlekjes dan gister, maar kennelijk voelt ze zich er niet vervelend door. Het jeukt, en als je dan veel waterpokjes hebt op je hoofd, dan sta je weleens stil om te krabben en dan is het ook wel lekker om even tegen papa of mama aan te zitten, terwijl ze even lekker je rug wrijven. Maar verder is het goed slapen en goed eten, dus ik hoop dat ze er verder doorheen rolt.


En omdat het allemaal goed met haar ging besloten lief en ik om te gaan doen wat we al van plan waren, niets spannends gewoon naar Rotterdam, want lief had toch echt een broek en wat shirts nodig. En dan gingen we ook nog iets heel leuks doen, het eerste paar schoentjes voor Pukje kopen. Ze loopt nu ongeveer een maand en de laatste week wil ze ook buiten lopen, van het kdv naar de auto en soms een stukje naar de winkel en dan slijten de slofjes wel heel snel.

En kijk, deze zijn het geworden....

lila schoentjes maatje 20 voor de kleine puk. Het passen en dat een mevrouw haar voetjes wilde op meten vond ze niks en ze protesteerde dan ook luidkeels. Maar toen ze beide schoentjes aan had, was het helemaal goed. Ze vond het prachtig en wilde dan ook niet meer in de wagen, ze moest stappen, eerst aan de hand van papa en mama, toen alleen papa een handje en daarna helemaal los liep ze door de winkelstraat.

En natuurlijk nog thee en tosties bij Rotown. Hier liep nog een klein meisje door het cafe te stappen en ook al vond Tarja het heel spannend/grappig, ze bleef nog wel op een afstandje staan te kijken.
En toen we weer terug liepen, pukje nu wel in de wagen, want ze was toch wel beetje moe. Liep ik nog even een winkel in en vond er zowaar een spijkerbroek, die naar m'n zin was, dus wijd en niet zo'n laagmodel, want ik wil niet dehele dag m'n broek moeten ophijsen.


We hebben met z'n drietjes een topdag gehad. Straks koken en dan lekker eten, vis en erbij risotto en mais.
Kaarsjes aan en glaasje wijn erbij en we hebben een zeer relaxte zaterdag.

3 opmerkingen:

  1. Heeeeeeerlijk! Wat een fijne zaterdag en wat een mooie schoentjes! Geniet van de zondag, liefs Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig bij Rotown thee drinken, alleen jammer dat ze mijn favoriete thee niet meer hebben.

    Maar mooie schoenen voor je kleine meid.

    Liefs, Haagje

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails