zondag 28 februari 2010

regen op zondageen beetje een treurige dag, dus wat doe je dan....
je doet alle katten een nieuw bandje om, want na een week beginnen ze zich toch wel thuis te voelen. Ze vinden hun opsluiting mooi geweest en proberen snel de deur uit te glippen als wij proberen binnen te komen.
En je vraagt aan lief of hij weer een brood wil bakken, omdat een rozijnenbrood zo lekker is bij de spicy rooibosthee.Verder vouw je een wasje of drie.
En hangt lief in de gang een spiegel op. Bij mijn hand nog net de duwstang van de kinderwagen, want die staat nu in de gang (en niet meer in een hoek van de woonkamer)
En als je een klein verkouden meisje bent, dan laat je, je halverwege de ochtend weer lekker in bed stoppen en slaap je, je verkoudheid een beetje weg.

4 opmerkingen:

 1. En regenen doet het.....het blijft maar vallen. Durf je je katten al naar buiten te doen?? Meestal moet je toch zo'n 6 weken aanhouden?? Wel fijn al die broodbakkende mannen ;-) Ik ga het die van mij ook maar eens leren :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn echte buitenkatten en omdat ik altijd een kattenluik heb gehad, zijn ze ook gewend om altijd naar buiten te kunnen gaan.
  Ik wil ze minimaal 2 weken binnen houden, maar ik heb er nu drie die het binnen niet meer uithouden en er op gespitst zijn als er iemand naar de deur loopt. Dus daarom bandjes met kokertjes, dat wanneer er eentje ontsnapt, hij in ieder geval z'n adres bij zich draagt.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks de regen, is het volgens mij toch een fijne zondag! Heerlijk dat brood en die thee...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een lekker relaxte dag.
  Hier zijn we vandaag eindleijk begonnen met laminaat leggen op de nieuwe verdieping! Wauw, dat ziet er echt anders uit!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails