zaterdag 27 februari 2010

dagje thuis met zwaar verkouden meisje

en zo rommel ik voor het eerst weer een dagje thuis samen met een zwaar verkouden Tarja. Ze snottert en voelt zich belabberd en dat laat ze ook merken. Het liefst wil ze weer even babietje zijn, hangend in m'n armen en dan vooral veel aan de borst.
Toch is ons kleine meisje ineens groot geworden, ze stapt voorzichtig door de kamer, kletst de hele dag door en kan ineens veel meer zelf.
Zoals het laatje in de tafel open trekken, waardoor er nog meer boekjes binnen handbereik komen.
En let even op haar outfit vandaag.... streepjes met streepjes en streepjes, waarvan het jurkje van Mirte is geweest, het truitje van Joeri en de maillot van Tarja zelf. (je vindt soms weleens iets tijdens een verhuizing, zoals een zak met kleding van maat 86 tot 122..... )Nu zat er een duif op de schutting, die door Tarja begroet werd met voog!, maar helaas met het maken van de foto, vloog ze net een tuintje verder.
En ik hoor dat klein meisje weer wakker wordt, ik had een tweede middagslaapje in gelast, dus ik ga haar uit bed halen. Dan gaan we ongetwijfeld nog een paar boekjes lezen en daarna pannenkoeken bakken.
En vast vanavond nog even met een boek en een glas wijn samen met lief op de bank. (de oudste kids zijn nu bij hun vader, dus genieten we van even het rijk alleen hebben)
Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Wat een lief stukje!
  Geniet van je avond en beterschap voor het kleintje..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bah, verkouden is niet leuk :(
  Wel lekker dat je die zak met kleding tegenkwam :)

  Enjoy your evening!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails