woensdag 13 januari 2010

Voorbereidingenvoorbereiding op het komende kluswerk. De kleuren zijn uitgezocht en kleine beetjes verf laten mengen om deze kleuren uit te testen op de muren. De bruintinten voor de woonkamer en het oranje voor de kamer van Tarja.voorbereiding voor het eten. Zoveel lekkere recepten en dan toch maar gewoon andyvie stampot met een bal gehakt op tafel zetten. Natuurlijk wel in grote-gezinnen-hoeveelheden.en hij is in voorbereiding van een winterslaap....
Ook vandaag nog een bezoek gebracht aan de kinderarts. Tarja moest weer voor controle i.v.m. haar benauwdheid. En zoals we zelf ook al wisten, gaat het goed met haar. Ze is gegroeid en aangekomen en is nu 77 cm en 8715 gram (en vandaag ook nog eens 16 maanden). Dus we doen wat de kinderarts zei, gewoon doorgaan en pas eind april weer terug.
En verder wandelen we wat af, want Tarja heeft ontdekt hoe leuk lopen aan de hand is, dus met kleine Pukke aan de hand doen we rondjes om de eettafel en lopen van kamer naar keuken. Al met al hadden we dus een goed gevulde woensdag.
En hoe was jullie dag?

4 opmerkingen:

 1. Voorbereiden is zo leuk! Lekker alle kleurtjes uitzoeken en zo. En dan straks alles zien opknappen in julie nieuwe huisje.
  Wij zijn ook weer druk aan eht klussen op de nieuwe verdieping, maar daarover zal ik eind deze week meer schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was een lekker gevuld dagje :-) De voorbereidingen voor klussen zijn altijd het leukste vind ik ;-) Leuke verfjes, behangetjes, vloertjes uitzoeken enzo en dromen van hoe het word. Hier ook een druk dagje. 2 oppaskindjes over de vloer, en de peuters hebben de boel lekker op stelten gezet. Morgen ochtend nog maar even wat hh klusjes en dan plof ik de hele middag op mijn gat op de bank met een boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voorbereidingen, nieuwe verwachtingen, super veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails