woensdag 27 januari 2010

bezige bijtjes

weer druk aan het schilderen geweest vandaag. Tarja's slaapkamertje, zonnig oranje. En onze slaapkamer, paars/lila . Hierna nog onze werkkamer en alle deuren van de slaapkamers en dan zit het schilderwerk erop. Gelukkig wel, mijn lichaam protesteerde heftig vandaag, pijn in m'n armen, schouders en rug. Dus lief, nam het schilderwerk van me over, zodat ik een beetje met Tarja liep te rommelen.En dan ga ik zomaar fotootjes maken, van het uitzicht vanuit onze werkkamer en van knaloranje zwammetjes, die ik in de tuin zag.Maar ook al moet er geklust worden, gaat het gewone huishouden ook door, dus wassen, boodschappen en opruimen.
Natuurlijk altijd tijd om een beetje te spelen, we spelen met de beestjes en lezen boekjes.


Koken, niet te moeilijk en redelijk snel klaar.
Dan kleine puk in bad en naar bed, de grote kids doen huiswerk en wij hangen op de bank en kijken zowaar tv, een klusprogramma, waarbij het stel toch beduidend minder harmonieus klust dan dat het bij ons gaat.
En hoe was jullie woensdag?

7 opmerkingen:

 1. Mooi die foto van die zwammetjes !!Het is even flink buffelen maar voor je het weet zit je lekker kant en klaar in je nieuwe huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan die gedachte houden wij ons ook vast.... nog even.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi, vooral het paars valt bij mij in de smaak!!! En een lekkere maaltijd hoeft niet te betekenen dat je urenlang achter het fornuis staat ...
  Mijn woensdag ... ook druk ... pfffffft ... net als vandaag ... ik verwacht 7 opvangkids ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wordt al echt jullie huis! Super, hoor!

  Hoe onze woensdag was, heb je al gelezen...;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke fotos, fijn hoor zo'n zonnig kamertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat schieten jullie al lekker op zeg en nog tijd om mooie foto's te maken en te plaatsen ook, poeeeee ik ben nooit zo relaxed met klussen in huis( wel bij een ander trouwens ;-) )
  maar mijn manlief is wel heel lief maar ook erg ONhandig snik dus dr gaat altijd van alles mis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klusprogramma's zijn altijd leuk om te kijken. Hier moet er ook nog steeds een hoop worden geschilderd. Jullie doen dat toch beduidend sneller! Mooie kleuren allemaal. Lekker veel kleur in huis!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails