dinsdag 22 december 2009

Gelukkig.....zijn we nu een paar dagen vrij

want het was zo'n dag die niet helemaal gladjes verliep.
Vannacht sliep Tarja zomaar de hele nacht door, alleen lag ik zomaar twee uur lang naar het plafond te staren.
En het was hier nog glad, en ik ben geen held met de auto als het glad is. Toch ging ik met Pukje achterin op weg, richting kdv. En dat ging goed tot aan de straat van het kdv, daar was niet gestrooid ofzo, dus nog bergen spekgladde sneeuw. En dan kom je weleens vast te zitten, een beetje maar, dus het ging nog steeds goed. Tarja naar de babygroep gebracht en nog even blijven kletsen met de leidster, die dus lopend gekomen was naar haar werk. Zeg ik nog tegen haar dat ik net ook al vast zat en als ik niet weg zou komen, ik ook maar naar m'n werk zou gaan lopen. Dit had ik nooit moeten zeggen. Ik kwam dus muurvast te zitten, met de hulp van een passerende jongen, de auto nog naar voren geduwd, een parkeervak in, deur op slot en lopen dus. Het is vanaf het kdv naar m'n werk een klein half uur lopen en eigenlijk was het best wel lekker, het was niet koud en ik liep lekker door de sneeuw te banjeren.

Werk was vooral doorgaan en opschieten (en kletsen over onze dochtertjes met m'n collega). Ik had ondertussen ook maar lief gebeld en die had al gezegd dat hij me zou ophalen, dan samen Tarja ophalen en daar zou hij m'n auto wel weer loskrijgen.
We hebben op het werk de uitdrukking operatie stofwolk, operatie stofwolk treedt in werking om exact 17.00 uur. Ik heb dit lief weleens verteld, maar nu kreeg ik iets over vijfen een smsje van hem, waarin hij toegaf getuige te zijn geweest van deze operatie, want om 17.02 liep het pand leeg. Ik volgde hoor, ik ga mee op de laatste golf, want overwerken daar doe ik niet aan.
Samen hebben we Tarja opgehaald en natuurlijk had lief m'n autootje meteen weer los (het had ook al weer gedooid)

maar nu zijn we allemaal vrij, en gaan we rustig genieten met de kids en met elkaar.
fijne feestdagen!

2 opmerkingen:

 1. Enjoy je vrije dagen, en geniet van jullie samenzijn :-)
  Hier gaat morgenavond het spul naar huis en dan gaan we eens ECHT bijkomen en vooral ook ECHT tot rust komen.

  Liefs Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voor jou voorstellen dat hoe fijn het ook is om je kids thuis te hebben, dit ook een beetje te veel van het goede is.
  Enjoy your peace and quiet

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails