donderdag 10 december 2009

donderdag..... pizzadag!!

alleen vandaag, hoor! Ik had geen zin om te koken toen ik klaar was met werken en Tarja had opgehaald bij het kdv. En pizza lusten we allemaal!

en daarbij is lief er vanavond niet, hij heeft een uitje van zijn werk, 's middags een workshop en 's avonds lekker eten. Dat staat wel in een schril contrast tot hoe het gaat bij mij op het werk, waar alles wat je kunt schrappen, geschrapt is. Nou ja ik krijg iedere maand nog betaald.

maar ik heb vanavond gezellig met de kids pizza gegeten, waarbij ook Tarja liever pizza had, dan een potje met prut. Daarna Tarja in bad en naar bed, terwijl de afwas werd gedaan door Jasper en Mirte. En nu zit ik op de bank, met naast me een gezellig spinnende kat.
Morgen nog een kort dagje werken en dan het bezoek van de wasmachine monteur (jippie) en misschien dat we erna nog tijd hebben om te kijken voor een kerstboom/Yuleboom.
Wie heeft de kerstboom al staan?

7 opmerkingen:

 1. Lekker makkelijk! Doe ik ook weleens ;)
  Ik tuig de kerstboom de 20ste op in Hongarije!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie vieren dus kerst in Hongarije. Maak je foto's om te plaatsen? (ik nieuwzzgierig)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de boom vandaag bekleed; staat hier dus al lekker te staan met al die lichies en ballen en vogels en vlinders en... Tóch wel weer leuk...!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha San, natuuuurlijk maak ik foto's
  en hopelijk met vééééél sneeuw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wij versieren de Yuleboom elk jaar de 21ste op, met Yule dus, Midwinter. Eerst moeten we nog eentje vinden die bij ons past. Dan komt ie in de kamer, met zelfgemaakte frutsels en dingen uit het bos. Dan bakken we kerstkransjes en ook die komen er in te hangen.

  He, ik heb er wel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net deze blog gevonden! gezellig om te lezen. Ik woon in Amerika sinds twee jaar en ben net een paar manden geleden een blog begonnen. Hier in Amerika zetten ze vrij snel na Thanksgiving al de boom op. Gezellig,lekker lang genieten.
  Is de boom bij jullie inmiddels al versierd?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @mamaayanna; leuk zomaar een lezeres van heel ver weg. De boom is inmiddels versierd met appeltjes en andere onbreekbare spulletjes. Helaas doen de lichtjes het niet, want na bijna 20 jaar trouwe dienst gaven zij er de brui aan.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails