woensdag 30 december 2009

aan 't eind van het jaar

dan gaan we altijd het jaar overpeinzen.... zo hoort 't toch?!
Nou heel even dan.... nu een jaar geleden, had ik nog zwangerschapsverlof (echt waar), begin januari zou ik weer beginnen en ik had werkelijk geen idee hoe dat zou gaan met mijn baby, die gewend was om naar vraag gevoed te worden en die op het kdv ineens de fles zou krijgen. En zelf wist ik ook nog niet hoe alles zou lopen met tijdsdruk en slaapgebrek.
Ik dacht dat het eerste half jaar wel zwaar zou zijn, maar dat ik daarna wel gewend zou zijn aan het hele gebeuren.
Nu na een jaar, kan ik zeggen, dat het best slopend is. Ik vind het zwaar, de combinatie gezin en werk kende ik al, maar ook nog een kleine baby(nu al dreumes) erbij met daarbij de gebroken nachten en de vele voedingen, het vraagt heel veel energie en geeft mij vaak het gevoel dat ik voor iedereen en ook voor mezelf tijd te kort kom. Maar ach, misschien dat het het komend jaar langzaam aan allemaal iets soepeler gaat.

Eerst morgen maar voor het laatst van dit jaar gaan werken, ik geloof dat we er om 16.00 uur al mee ophouden, dus dat is mooi.
En als ik morgen thuis kom, is Jasper er ook weer. Joeri en Mirte blijven bij hun vader en gaan dan mee naar friesland om bij zijn vriendin oud en nieuw te vieren. Tarja zal het zeker fijn vinden dat Jasper er weer is, want dan heeft ze nog een slachtoffer om met haar aan de hand rondjes door de kamer te lopen. En ik vind het gewoon fijn om alvast weer een van m'n kids terug te hebben.

En ja, wij hebben vuurwerk... om het oude met een knal los te kunnen laten en onze wensen voor het nieuwe met een pijl naar boven te kunnen sturen.

Ik besluit met iedereen een goede jaarwisseling te wensen!!!!
Dat 2010 een gezond, creatief, warm, licht en liefdevol jaar mag worden voor ieder!!!Liefs van ons allemaal!

3 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie ook een heel fijn, mooi, bijzonder, creatief en liefdevol jaar toe. Fijn in jullie nieuwe huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een heel goed 2010 gewenst voor jou en de jouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een fijn, gezellig, gelukkig, liefdesvol en gezond 2010!!! x

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails