maandag 17 augustus 2009

en wat doe je met je vrije dagen

Dan ga je naar de Ikea, op zondag, omdat er traphekjes moeten komen. En als je er dan toch bent, neem je wat rieten mandjes mee, voor het speelgoed van Tarja. En je neemt ook nog wat speelgoed mee, omdat je zeker weet dat Tarja dat echt heel leuk vindt.
En als je dan thuis bent en de hekjes wilt plaatsen (uh, klusje voor lief), dan zie je dat je toch een verlengstuk nodig hebt, dus dat je weer terug moet.

Dan is het toch fijn om de maandag ook nog vrij te zijn. Vanmorgen gingen we eerst naar de makelaar om het voorlopig koopcontract te tekenen. Weer een stapje dichterbij om straks het verkocht onder voorbehoud te zien veranderen in verkocht.

Toen dus weer Ikea, meteen door naar het magazijn, stelling 23 vak 25 en twee verlengstukken gehaald. En ik nam ook nog een klein twee treden trapje mee, handig met ramen zemen (iets wat ik natuurlijk regelmatig doe...not!)
Thuis begon lief meteen met het in elkaar zetten van het trapje, twee treedjes, paar plankjes, dus hoe moeilijk kan het zijn.... jawel, bijna eindigde het ding al in de vuurkorf.(*grijns*)
Straks de traphekjes nog, misschien moet ik maar even een eindje gaan lopen met Tarja.....

Tarja heel tevreden aan het spelen met haar kralenbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails