zondag 23 augustus 2009

count your blessings...

Soms moet je dat even doen.... stilstaan bij wat je allemaal hebt.

We hebben een verhuizing in het vooruitzicht. 't duurt nog wel even voordat we de sleutel krijgen, maar voorlopig zijn we aan het verzinnen hoe we het gaan inrichten en meer van die dagdromen.
Tarja is bezig met een inhaalslag in haar ontwikkeling, twee weken terug is ze gaan tijgeren, inmiddels kan ze zelfstandig gaan zitten en kletst de hele dag op haar manier. Ook op het kdv was het de leidsters opgevallen dat ze ineens een hele sprong heeft genomen.
Voor ons is dit een hele geruststelling, want als je ziet dat je dochter het altijd benauwt heeft, niet groeit en achterblijft in haar ontwikkeling en als je dan uiteindelijk bij een kinderarts terecht komt en die laat de term taaislijmziekte vallen, dan staat toch even je wereld stil. Maar gelukkig blijkt het allemaal niet zo ernstig te zijn, ze blijft nog wel onder controle, in ieder geval tot na de winter.

Vanmiddag zijn Joeri en Mirte ook weer thuis gekomen, de vakantie bij hun vader zit er op. En nog een week vakantie voor hun en dan begint de school ook weer.

En met alle kids weer in huis en met lief naast me op de bank, voel ik me rijk, blessed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails