zaterdag 6 juni 2009

alle aandacht voor t meisje en elkaar

Dit weekend zijn mijn kids naar hun vader en hebben we dus alle tijd en aandacht voor elkaar en vooral voor Tarja. Ik zie dit ook als een luxe en als een goed iets, want echt een huishouden van 6 man is druk en voor je het weet ben je alleen nog bezig met de boel draaiend te houden. Maar om de week zijn wij dus weer een beetje samen (nu met onze dochter dan), dan praten we bij en genieten we van de tijd die we voorelkaar hebben en ook wel van de onverwachte rust in huis. de heren genieten ook van de rust

Toch is het genieten, zo'n groot samengeraapt gezin. Ik vind ook dat we heel erg blij mogen zijn met hoe de kinderen met Tarja omgaan, want biologisch gezien is zij hun halfzusje, maar dat heeft nog geen van hen iets uitgemaakt, zij is hun zusje, want ze zijn allemaal van dezelfde moeder. Je zou ze moeten zien als ze terugkomen van hun vader, om de beurt moeten ze dan hun zusje knuffelen, de eerste begroeting is ook voor haar en dan pas een onverschillige "hoi mam".

En wat we deden vandaag met z'n drietjes................... lekkere bodybutter kopen bij de bodyshop, voor na het douchen, da's mijn avondritueeltje, eerst douchen en dan smeren. Verder kochten we een buggy, een knalrode, voor de vakantie. Dus wij wandelen straks in Sienna met Tarja in een rooie buggy. En natuurlijk ging mijn lief koken vanavond, tagliatelle met carbonarasaus en tafelden we nog even na, voor zover onze dame zich amuseerde in de box. Deden daarna samen die dame in bad en vervolgens in bed en zitten nu knus (en burgerlijk) samen op de bank.
Tarja in de buggy

4 opmerkingen:

 1. ja, heerlijk is dat, zo om het weekend (relatieve) rust.....bij ons zijn de oudste 2 dan naar hun vader en hebben we de jongste 2 thuis... maar wat scheelt dat in de herrie! Heerlijk af en toe! (vooral die avonden, want de jongste 2 liggen toch beduidend vroeger in bed dan de oudste 2.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o, wat een prachtige foto van de Tor!!! Was je er echt? En?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik was er echt(al een paar keer). Beltane 2008 was de laatste keer, met een bolle buik de Tor op. De energie is daar zo mooi, voor mij is de Tor, de crone, de oude wijze vrouw. Dan Chalice Well is voor mij de moeder en The White Spring is de maagd. Dus voor mij zijn in Glastonbury de drie gezichten van de Godin duidelijk aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jee, wat mooi! Ik wil er ook nog eens heen. Wat jij daar beschrijft heb ik bij verschillende henges/circles in Schotland, de energie daar: niet te beschrijven zo magisch. Wat moet dat bij de Tor dan wel niet zijn....

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails