vrijdag 1 mei 2009

Blijdorp

Ik was er al zolang niet meer geweest, terwijl we er minstens om de week langs rijden. En nu Tarja ook meer oog voor haar omgeving heeft, was het hoogtijd voor een bezoek aan Blijdorp. Dus samen met nog heel veel mensen met kleine kinderen die ook allemaal hetzelfde idee hadden, stonden we vanmorgen in de rij bij de kassa. Afrekenen was ff schrikken, want mag Tarja dan gratis, de andere kids tellen gewoon als volwassene mee. Maar hey dat mocht de pret niet drukken, zo vaak gaan we niet met het hele gezin op pad.


Toen de kids jonger waren en ik een single-parent, had ik een abonnement en gingen we regelmatig naar Blijdorp en uit die tijd hebben we allemaal nog onze favoriete dieren. De pinguins voor Jasper, de otters voor Mirte (en mij) en voor Joeri kakkerlakken en reptielen. Tenminste iets anders dan olifant, leeuw en tijger.
Maar we hebben lekker de hele dag door de dierentuin lopen slenteren, lekker in de zon, van dier naar dier.


En Tarja, wat vond zij van de dierentuin. De rij voor de kassa vond ze heel interessant, zoveel mensen om naar te kijken, maar daarna die beesten...... slaapverwekkend. Ze viel dus in slaap en heeft bijna de hele middag in de wagen liggen slapen, totdat we aan het eind van de middag in het Oceanium liepen. En daar in die tunnel tussen de vissen, werd ze wakker en keek haar ogen uit, prachtig vond ze het. De verwondering op haar gezichtje terwijl ze de vissen probeert te volgen met haar ogen, zo mooi.

Dus ik denk dat er maar weer een abonnement gaat komen, voor nog meer uurtjes dierentuin.

2 opmerkingen:

  1. mooi, die verwondering op haar gezichtje! wij hebben ook een abonnement op de dierentuin, maar dan in amersfoort. ook een erg fijn park om te wandelen, en tot nu toe nooit heel druk meegemaakt.
    ik kom wel af en toe meelezen, ben wel nieuwsgierig naar je wicca!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heej wat grappig dat jij nu bij mij komt lezen, want ik lees al een tijdje af en toe bij jou. Hekserij is voor mij een leefwijze, dus zeker rond jaarfeesten zal ik erover schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails