vrijdag 17 april 2009

En wat deden ze verder?

Er werd natuurlijk weer gewerkt. Het gaat niet helemaal goed bij het bedrijf waar ik werk. Je zou toch verwachten dat wij het nu veel drukker zouden krijgen, je-weet-wel krediet crisis, mensen depri, dus gaan ze meer pammetjes slikken, dus wij meer werk. Ik werk dus bij een medicijn verpakker of chique gezegd een pharmaceutisch verpakkingsbedrijf, tenminste daar werk ik nu nog. We hebben allemaal een beetje het gevoel dat we niet meer zeker zijn van onze baan en dat maakt de sfeer er niet beter op.
Maar genoeg hierover.

Verder werden we ook weer op het consultatieburo verwacht. Tarja is nu officieel een klein pukkie, ze is nu 7 maanden en weegt 6700 gram en is 67,5 cm lang.
Ze is echt de lichtste en kleinste van al m'n kids.
De laatste week is ze ineens heel veel gaan brabbelen, het is nu de hele dag van wawawa, bawaba en meme mamama, vooral die op mama lijkende geluiden vind ik heel leuk. :)
En ze liet donderdag op het kdv zien dat ze echt heel eenkennig kan zijn, omdat Carla ziek was, kwam er een invalkracht helpen en zij zou Tarja een fles geven. Dat ging dus niet lukken, want Tarja zag een "vreemd gezicht" en ging keihard huilen en stopte pas toen de voor haar vertrouwde leidster, Nancy, haar weer overpakte.
En dan ook meteen weer lachen.

Maar dat was het wel zo'n beetje de afgelopen dagen.
Wij gingen werken, de kids gingen naar school, Tarja naar het kdv en de katten vierden feest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails