zondag 26 april 2009

Elf Fantasy Fair 2009

Voorgaande jaren waren we altijd al bij Haarzuilens voor 10 uur om vanaf de opening meteen het terrein op te kunnen. Dit jaar werden we toch geconfronteerd dat weggaan met een baby toch net iets anders loopt, nog even een voeding voordat we weggaan, want dan slaapt ze vast even in de auto, een poepbroek een tel voor we de deur uitgaan.(wel sympathiek, je kan het beter thuis hebben dan onderweg), maar om 11 uur gingen we toch echt richting Woerden/Harmelen.

Alles reed door, dus we schoten lekker op, om 2km voor het terrein stil te staan, file voor het parkeerterrein. Maar de organisatie is erg goed, dus ook dit gaat redelijk snel en voor we het weten staan we geparkeerd in een nabij gelegen weiland.

Door de toegangspoort en de kaartcontrole en dan sta je in een laan en daar zijn de eerste kraampjes al. Mead and More zit meteen aan het begin, da's goed om te weten, want ik wil nog wel een fles kersenmede mee naar huis nemen.
Het eerste stuk is wel heel erg druk, iedereen die binnenkomt gaat toch wel hierlangs, dus wij gaan een stuk door de tuinen om de drukte een beetje tevermijden.
Bij deze sorry aan iedereen die ik met de kinderwagen tegen z'n enkels heb gereden.

De hele dag doorgebracht met kijken bij kraampjes, kletsen met bekenden, mensen die we altijd bij festivals tegen komen en dit hebben we afgewisseld met zitten bij een van de vele eettentjes of gewoon lekker lui op het gras in een van de tuinen.

En natuurlijk ook wel wat gekocht, een topje voor over een jurk of bij een spijkerbroek van "de Godin" (De Godin in jezelf) en een heel lief zomerjurkje bij LilaPixy (dat bestaat uit 2 jurkjes over elkaar). Rob kocht slofjes van rood leer voor Tarja en Mirte kreeg een lila sjaal, voor mij heet dat ding een palestijnse sjaal, maar zij noemt dit een emo-sjaal.

Tegen 5-en waren we allemaal moe en werd het ook kouder en zijn we richting uitgang gegaan, bij een van de laatste kraampjes nog een give-awaytje gekocht voor de Beltane-viering van volgende week en natuurlijk een fles kersenmede.

En helemaal rozig van een dag buiten-zijn, zijn we naar huis gereden met een zeer relaxt gevoel.
Enne......... eind volgende maand is er Keltfest.

Tarja heeft honger

Mirte gewikkeld in Rob's jas (koud)

1 opmerking:

  1. Wat gaaf zeg! Klinkt erg leuk. Onze kleine is nu 2 maanden en we vonden het nog wel erg vroeg om met haar naar een festival te gaan. Maar we hebben kaartjes voor Castlefest! Ik heb er helemaal zin in.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails